fbpx
LOADING CLOSE

Despre noi

Pentru a îţi îmbunătăţi experinţa de utilizator, acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării presupune acceptul utilizatorilor cu privire la folosirea acestora.
Ok Citeste mai multe

Cursuri de iniţiere şi specializare în Software Testing. Te învăţăm teoria, practica şi cum se lucrează în echipă. Scopul? Să îţi dezvolţi abilităţile necesare pentru a facilita livrarea unui produs software de primă clasă.

Obiectivele noastre:

 • Să îţi oferim o viziune de ansamblu asupra diverselor profesii din domeniu
 • Să te învăţăm tehnicile şi practicile corespunzătoare specializării alese
 • Să îţi prezentăm procesele, facilitând înţelegerea modului în care diferitele componente ale software-ului, infrastructurii şi sistemului sunt puse împreună și cum pot fi testate eficient
 • Să te dotăm cu abilităţile necesare pentru proiectarea, efectuarea, integrarea şi implementarea unui proces informatic eficient

Industria IT este una dintre cele mai provocatoare şi performante industrii de astăzi, care cuprinde şi nu se rezumă la Web Development, Software Testing sau Web Design.

 • Cerere mare, salariu mare: Profesioniștii din domeniu sunt mereu în căutare. În România, cu precădere, mai contează și faptul că piața are mai multe joburi decât candidați
 • Varietate: În timp ce tehnologia este o industrie în sine, se suprapune cu aproape orice altă industrie. Profesioniștii IT lucrează în medicină, agricultură, transport, energie, divertisment și chiar in domenii precum dreptul, banca și serviciile financiare.
 • Locul cercetării, dezvoltării și inovării: Poate că cel mai important motiv este munca în sine. Dacă tinzi înspre zona de dezvoltare și inovare, este posibil să nu existe o industrie mai bună.

Dacă vrei să evoluezi la fel de tare cum ne dorim şi noi, ai deja cel mai bun motiv. La început de carieră, din dorinţa de a învăţa ceva nou sau pentru că vrei o carieră într-un alt domeniu, prin intermediul cursurilor noastre pui bazele viitorului tău in IT.

Îţi oferim:

 • Hands-On Training
  Cursul cuprinzător, axat pe aplicabilitatea practică a testarii, te pregăteşte şi învaţă să adopţi o abordare profesională și structurată a testării.
 • Suport excelent
  Ca urmare a absolvirii cursului, vei putea începe o carieră în domeniu, pentru a asigura calitatea sistemelor informatice și tehnologice din cadrul organizațiilor.

Cunoaşte echipa

Florin Manolescu
Florin Manolescu
QA Manager

Am început cand se puneau bazele profesiei la noi, iar salariile erau sub media pieţei. Ne motiva doar faptul că suntem o gaşcă de baieţi pasionaţi de tehnologia din spatele monitoarelor.

  George Stan
  George Stan
  QA Lead

  Iniţial am contribuit la scrierea şi rularea de test case-uri, cu timpul m-am implicat pe partea de proces, ceea ce m-a poziţionat ca leader în aproape toate echipele în care am lucrat.

  Împreună schimbăm vieţi

  Academia Testării sprijină şi crede în iniţiativele Hope and Homes for Children. 10% din costul cursului “Modul I: Iniţiere în Software Testing” este redirecţionat către copiii și familiile susţinute de Hope and Homes for Children. Află mai multe despre programele Hope and Homes for Children pe hopeandhomes.ro sau fb.com/hopeandhomesromania.